Güncel Haberler

RESMİ: Bursaspor’un Rakibi Gran Canaria, Okoye ile Devam Ediyor

7DAYS EuroCup D grubunda temsilcimiz Frutti Extra Bursaspor’un rakiplerinden olan Gran Canaria, Nijeryalı kanat oyuncusu ile yeniden anlaştı.

Koç Fisac’ın Zaragoza günlerinden iyi tanıdığı Stan Okoye‘nin kontratını 2021 yazına kadar uzattıklarını açıkladılar.

Bu sezon askıya alınana kadar Liga Endesa sahnesinde 27 maçta ortalama 15.5 dakika süre alırken 6.7 sayı, 2.0 ribaund istatistikleri ile mücadele etmişti. Bir önceki sezon ise koç Fisac yönetimindeki Zaragoza’da 37 lig maçında 14.6 sayı, %40.7 3sayı, 4.9 ribaund, 1.4 asist, 1.2 top çalma gibi önemli istatistiklere imza atmıştı.

Okoye bu sezon koç Katsikaris yönetiminde hem istediği süreleri ve fırsatı bulamadı hem de beklentilerin altında kaldı açıkçası. Şimdi koç Fisac’ın göreve gelmesiyle Zaragoza’daki performansına geri dönebileceğini düşünmek yanlış olmayacaktır. Sürati, güçlü fiziği ve yüksek yüzdeli üçlükleri ile hücumda faydalı olduğu gibi savunmada da çalışkan bir kanat oyuncusu. Koç Fisac ile EuroCup’da iddialı olabilmek için yeniden yapılanan Gran Canaria’da sorumluluğunun artacağını, takımın önemli parçalarından biri olacağını düşünüyorum.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Darüşşafaka’dan Ayrılan Timma’nın Yeni Adresi İspanya Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Darüşşafaka Lassa‘da bir ayrılık gerçekleşti. Sezon ortasında geçici kontratla …