Güncel Haberler

RESMİ: Monaco, Willis ile Anlaştığını Duyurdu

7DAYS EuroCup ekiplerinden AS Monaco, pota altı rotasyonuna değerli bir takviye yaptı.

Bu sezon Nizhny Novgorod forması ile başarılı işlere imza atan Darral Willis ile yeni sezon için anlaştıklarını duyurdular.

24 yaşında olan 2.06 metre boyundaki Birleşik Amerikalı uzun, VTB Lig’de 14.6 sayı, 6.6 ribaund ve Şampiyonlar Ligi’nde ise 14.0 sayı, 7.8 ribaund istatistikleri ile katkı vermişti.

Bir uzun için henüz genç diyebileceğimiz bir yaşta olan Willis, atletizmi, çok yönlülüğü, oyun zekası ve yüksek potansiyeli ile dikkat çeken bir uzun. Bu özelliklerini savunmada da çok iyi ortaya koyana, ribaundlar konusunda da takımına liderlik edebilecek, EuroCup seviyesinde hiç sırıtmayacağını düşündüğüm bir uzun.

Koç Mitrovic’in oyuncuların bireysel gelişimine de ne kadar önem verdiğini biliyoruz ve potansiyelli uzunun bu sezon seviye atlayabileceğini söylemek yanlış olmaz. Lukic gibi değerli bir koçtan sonra yine gelişimini sürdürebileceği, potansiyelini biraz daha fazla gösterebileceği bir koçun yönetimindeki, Novgorod’dan çok daha büyük hedefleri olan bir kulübe geldi. Hem Monaco hem de Willis için doğru buluşma olduğu kanaatindeyim.

Bizim EuroCup ve Şampiyonlar Ligi temsilcilerimiz için de KAÇAN BALIK olduğunu düşünüyorum.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Milano’dan Monaco Baskını Geldi!

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Olimpia Milano konuk olduğu formda rakibi AS Monaco‘yu 80-98’lik …