Güncel Haberler

RESMİ: Khimki Yerli Rotasyonunu Voronov ile Güçlendirdi

Yeni sezon önce transfer piyasasında biraz ağır kalan Khimki, yerli rotasyonuna bir takviye yaptığını açıkladı.

Bu sezon Zenit forması ile izlediğimiz, aynı zamanda Rus milli takımının da bir parçası olan Evgeny Voronov ile 1+1 yıllık kontrat imzaladıklarını açıkladılar.

1.94 metre boyunda olan 34 yaşındaki tecrübeli şutör guard, bu sezon VTB Lig sahnesinde 14 maçta ortalama 21.2 dakika süre alırken 6.9 sayı, %23.2 3sayı, 2.1 asist ve Euroleague sahnesinde ise 18 maçta ortalama 17.1 dakika süre alırken 5.9 sayı, %34.6 3sayı, 1.1 ribaund, 1.0 asist istatistikleri ile mücadele etmişti.

Tecrübeli oyuncu sert ve fiziksel tarzı ile savunmada takımına önemli bir katkı verdiği gibi hücumda da ritmini bulduğunda hem dışarıdan hem de yaptığı akıllı, haddini bilen penetrelerle katkı sağlayan bir isim. Kenardan gelerek tecrübesi ve sertliği ile takıma enerji katması beklenecek yeni sezonda.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …