Güncel Haberler

Barış Ermiş: “BCL’de Şampiyonluk? Neden Olmasın”

Yeni sezonda Galatasaray Doğa Sigorta forması giyecek olan Barış Ermiş, kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu.

Son olarak Tofaş forması giyen ve yıllıarca milli takımımıza hizmet etmiş olan Barış, artık Galatasaray forması giyeceği için çok heyecanlı olduğunu ifade etti.

Barış Ermiş’in ilk açıklamaları şu şekilde:

Benim için çok büyük bir heyecan olacak. Sezonun açılmasını sabırsızlıkla bekliyorum. İnşallah iki taraf için de hayırlısı olur. Koronavirüs pandemisinden de bir an önce kurtuluruz. Galatasaray taraftarının önüne çıkmaktan dolayı heyecan duyuyorum. Elimden gelenin en iyisini yapacağımı söyleyebilirim. Önümüzdeki sezonun nasıl olacağı da belli değil. Bizim de merak ettiğimiz konular var. Seyircili mi olacak, ne zaman başlayacak? Tabii ki ekonomik açıdan bütün kulüpler zorlanıyor, oyuncular zorlanıyor. Değişik bir sezon olacak. Geçen sezon neredeyse yarısında bıraktık. Bu sezon da ilk temennim sağlıklı, kazasız ve belasız bir sezon geçirmek. Galatasaray’da takım biraz daha şekillendikten sonra, yeni arkadaşlarımızla kaynaştıktan sonra güzel bir sinerji kurup başlarız. En iyi şekilde Galatasaray formasının hakkını vermeye çalışacağız hep beraber. EuroCup’tan birçok takım Şampiyonlar Ligi’ni tercih etti. Oranın kalitesi bir tık daha arttı. Galatasaray maçlarını çok takip ediyordum Avrupa Kupası’na taraftarın da daha yoğun ilgisi var. İnşallah seyircili maçlar olur. Orada gidebildiğimiz en iyi yere kadar var gücümüzle gideceğiz. Belki şampiyonluk… Neden olmasın?

Galatasaray TV

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursa Derbisinde Kazanan Tofaş Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu …