Güncel Haberler

RESMİ: Andorra, Senglin ile Yola Devam Ediyor

Andorra, takımın lider isimlerinden biri olan Birleşik Amerikalı guardı ile yeni sezonda da yola devam edeceğini duyurdu.

Geçen yaz takıma katılan Jeremy Senglin ile 1 yıllık yeni kontrat imzalandığını açıkladı İspanyol ekibi.

1.88 metre boyunda olan 25 yaşındaki Birleşik Amerikalı guard bu sezon Liga Endesa’da 28 maçta ortalama 20.5 dakika süre alırken 8.8 sayı, %33.3 3sayı, 2.0 ribaund, 2.4 asist ve EuroCup sahnesinde ise 15 maçta ortalama 20.3 dakika süre alırken 7.9 sayı, 1.7 ribaund, 2.4 asist istatistikleri ile mücadele etmişti.

Senglin açık alanda çok değerli bir silah. Tempoyu forse etmeyi seven bunu da çok iyi kullanan bir guard. Tam sahayı çok çabuk geçebilen genç guard atletizmi ve patlayıcılığı ile direkt potaya giderek kendi de bitirebildiği gibi takım arkadaşlarını da asistlerle besleyebiliyor. Set hücumunda da gerek yüksek yüzdeli dış şutları gerekse ikili oyunlardaki etkili birebirleri rakip savunmaları zorlayan bir isim.

Andorra’daki ilk sezonunda beklentileri tam olarak karşılayamadı belki ama kalitesini gösterdi. İkinci sezonunda çok daha iyi bir performans serigleyeceğini düşünüyorum.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Hazırlık Maçı: Beşiktaş, Konuğu CSKA Moskova’ya Yenildi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerimizden Beşiktaş Emlakjet, milli maçlar nedeniyle verilen arayı değerlendirmek adına …