Güncel Haberler

RESMİ: Lietkabelis, Vinales’i Kaptı

Önümüzdeki sezon 7DAYS EuroCup‘da mücadele edecek olan Litvanya temsilcisi Lietkabelis kadrosunu önemli bir takviyeyle güçlendirdi.

Bu sezon Kalev forması ile izlediğimiz Kyle Vinales ile yeni sezon için anlaştıklarını duyurdular.

Hatırlayacağınız üzere Vinales ile temsilcimiz Teksüt Bandırma da ilgilenmiş ancak somut bir gelişme olmamıştı.

Vinales hakkındaki yorumlarımı sizlerle daha önce BURADA paylaşmıştım. Maalesef BSL’deki Euroleague temsilcilerimiz hariç diğer tüm ekiplerimiz adına KAÇAN BALIK niteliğinde bir hamle oldu.

1.86 metre boyunda olan 28 yaşındaki Porto Riko asıllı Birleşik Amerikalı oyuncu, bu sezon VTB Lig sahnesinde 19 maçta ortalama 29.4 dakika süre alırken 17.7 sayı, %30.0 3sayı, 3.0 ribaund, 4.6 asist istatistikleri ile mücadele etmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Telekom’un Rakiplerinden Buducnost, Tanaskovic’i Kadrosuna Ekledi

BKT EuroCup B grubunda temsilcimiz Türk Telekom’un rakiplerinden biri olan Buducnost uzun rotasyonuna takviye yaptı. …