Güncel Haberler

RESMİ: Fenerbahçe, Barthel’i Açıkladı

Koç Kokoskov’un göreve gelmesiyle transfer hamlelerine hız veren Fenerbahçe Beko, bir transferi daha resmi olarak açıkladı.

Sizlere daha önce prensipte anlaştıklarını ilettiğim, son olarak Bayern Munich‘de forma giymiş olan Danilo Barthel ile 2 yıllık kontrat imzaladıklarını açıkladılar.

Alman uzun Fenerbahçe Beko‘dan 2 yıl için toplam €1.7m kazanacak.

Barthel hakkındaki yorumlarımı sizlerle daha önce detaylıca BURADA paylaşmıştım.

Bir Final Four takımında mutlaka alternatif uzun olarak kadroda yer alması gereken, bir yıldız olmayan ama çok kaliteli bir görev adamı olan Barthel transferi doğru hamlelerden biri oldu Fenerbahçe için.

2.08 metre boyunda olan 28 yaşındaki Bayern’in kaptanı bu sezon BBL’de 24 maçta ortalama 23.2 dakika süre alırken 11.0 sayı, %43.8 3sayı, 4.7 ribaund, 2.0 asist ve Euroleague sahnesinde ise 27 maçta ortalama 24.0 dakika saha kalırken 7.9 sayı, %31.3 3sayı, 3.9 ribaund, 1.4 asist istatistikleri ile mücadele etmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …