Güncel Haberler

Zalgiris’de Hedef Schiller Olmazsa Ertuğrul Erdoğan!

Turkish Airlines Euroleague‘de bir çok takım transfer çalışmalarına hız vermişken, Zalgiris Kaunas henüz koçunu belirleyemedi.

15min sitesinin haberine göre Litvanya temsilcisinin Saras’dan boşan başantrenörlük görevi için ilk düşündüğü isim NBA G-League‘de Salt Lake City Stars’ı çalıştıran ve yılın koçu seçilen Martin Schiller. 38 yaşındaki 2017’den beri takımın başında ve aynı zamanda 2015’ten bu yana da Alman milli takımında asistan koçluk görevini sürdürüyor.

22 yaşından bu yana koçluk yapan Schiller, başantrenörlük deneyimini sadece G-League organizasyonunda deneyimledi.

Zalgiris yönetiminin Schiller ile görüşmeleri olumsuz sonuçlanırsa B planları ise Ertuğrul Erdoğan.

51 yaşındaki tecrübeli koç aslında gelecek sezon için Galatasaray yönetimi ile anlaştı ve kontrata imza attı. Ancak başkan Cengiz ile görüşen ve onun da desteğini alan koç Erdoğan, Zalgiris ile görüşecek ve anlaşma sağlanırsa sarı kırmızlılar kolaylık sağlayacaklar kendisine.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …

4 Yorumlar

  1. Hocamız Galatasay’da kaldı. Şimdiden başarılar.

  2. Koçun işi bu sene çok zor takım transfer yapamıyor. Çok zorlanacaklar.

  3. Hoca bu sene Galatasaray’ı en iyi yerlere getirecektir.