Güncel Haberler

Tobey ve Valencia Yeni Kontrat Üstünde Anlaştılar

Gelen son haberlere göre Valencia, uzun rotasyonu için piyasada beklediği hamleleri yapamadığı için mevcut kadrosunu korumaya, iç transfere yöneldi.

Daha önce adı Barcelona ve Khimki gibi diğer Turkish Airlines Euroleague takımları ile de anılan Mike Tobey ile 2 yıllık yeni bir kontrat konusunda prensipte anlaştılar, yakın zamanda resmi açıklama gelebilir.

Tobey hakkındaki yorumlarımı sizlerle daha önce BURADA paylaşmıştım.

2.13 metre boyunda olan 25 yaşındaki Tobey, bu sezon askıya alınana kadar Liga Endesa’da 17 maçta ortalama 15.1 dakika süre alırken 6.3 sayı, 5.0 ribaund ve Euroleague’de ise 20 maçta ortalama 15.6 dakika süre alırken 8.6 sayı, 4.5 ribaund istatistikleri ile katkı vermişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

2023-24 Euroleague Play-Off ve Play-In Eşleşmeleri Belli Oldu

2023-24 Turkish Airlines EuroLeague normal sezonu resmi olarak sona erdi. Dolayısıyla playoff ve play-in eşleşmeleri …