Güncel Haberler

Gran Canaria, Slaughter ile Görüşüyor

Yeni sezonda 7DAYS EuroCup‘da mücadele edecek olan Gran Canaria, guard rotasyonu güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Bu sezon Real Betis forması ile izlediğimiz Polonya pasaportu bulunan A.J. Slaughter ile görüşmelerini sürdürüyorlar.

1.91 metre boyundaki 32 yaşında olan tecrübeli şutör guard Liga Endesa’da 22 maçta ortalama 22.8 dakika süre alırken 13.3 sayı, %40.6 3sayı, 2.1 ribaund, 2.0 asist istatistikleri ile mücadele etmişti.

Polonya milli takımının da önemli bir parçası olan Slaughter, kaliteli top tekniği ve çabuk ilk adımı ile potaya gitmeyi iyi bilen, delici bir guard. Ayrıca hem dribbling üstü hem de perdelerden çıkarak kullandığı ceza atışlarında elit bir şutör. Hücumda konsantre olduğu zamanda mevcut silahları ile onu birebirde durdurmak çok zor. Bununla beraber pas yönünün zayıf olması savunmaların yardım getirmesini kolaylaştırıyor, bu nedenle de top kayıpları konusunda kötü bir karnesi var. Oyunun savunma tarafında da vasatın üstüne çıkamadı kariyeri boyunca. Özetle hücumdaki kaliteli silahları ve tecrübesi ile EuroCup seviyesinde çok faydalı olabilecek bir şutör guard.

https://www.youtube.com/watch?v=53ix2vcG0qI

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Darüşşafaka’dan Ayrılan Timma’nın Yeni Adresi İspanya Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Darüşşafaka Lassa‘da bir ayrılık gerçekleşti. Sezon ortasında geçici kontratla …