Güncel Haberler

RESMİ: Fenerbahçe, Hamilton’ı Açıkladı!

Turkish Airlines Euroleague’in hareketli takımlarından Fenerbahçe Beko, beklenen uzun transferini açıkladı.

Sizlere daha önce prensipte anlaştıklarını ilettiğim Johnny Hamilton ile 1+1 yıllık kontrat imzaladıklarını açıkladılar.

Trinidad Tobakolu uzun hakkındaki yorumlarımı ve sizlerle daha önce BURADApaylaşmıştım. Atletik özellikleri ve çember koruyuculuğu ile potansiyelli, enerjik ve patlayıcı bir uzun. Ama yorumum yine aynı olacak diğer Fenerbahçe transferleri gibi, Final Four hedefi için uygun değil.

2.13 metre boyunda olan 26 yaşındaki Trinidad Tobakolu uzun, Avrupa kariyerindeki ilk sezonunda 7DAYS EuroCup sahnesinde 15 maçta 11.3 sayı, 8.1 ribaund, 1.4 blok ve BSL’de ise 22 maçta 8.2 sayı, 6.5 ribaund, 1.0 asist ve 1.5 blok istatistikleri ile katkı vermişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …