Güncel Haberler

Mehmet Okur, Fenerbahçe’ye Gelebilir!

Yeni sezonda sadece oyuncu kadrosunu değil, staff kadrosunu da yenilemeye devam eden Fenerbahçe Beko‘dan önemli bir hamle gelebilir bu konuda.

Milli formayı uzun yıllar giyen ve ülkemizi NBA’de başarılı şekilde temsil eden, sonrasında da NBA takımlarında çeşitli görevlerde bulunan Mehmet Okur, taraftarı olduğu Fenerbahçe Beko‘ya bu kez yardımcı antrenör olarak dönebilir.

Bildiğiniz üzere Kokoskov ile Okur daha önce Detroit Pistons’da birlikte çalışmışlardı ve tekrar bir araya gelmek için istekli oldukları gelen haberler arasında.

Türkiye’de Oyak Renault, TOFAŞ, Efes Pilsen formaları giyen Okur, 2002’de Detroit Pistons forması giymeye başlamış, 2011’de boykot sırasında Türk Telekom’da oynadığı dönem hariç kariyerini NBA’de (Utah Jazz ve New Jersey Nets) geçirmişti. Aşil tendon sakatlığı sonucunda da basketbolu bırakmıştı. 2007’de All Star’a seçilme başarısı gösteren Okur, 2004’te da Detroit ile şampiyonluk yaşamıştı. Okur asistan koç olarak da Utah Jazz ve Phoenix Suns’ta görev yapmıştı.

Eski NBA oyuncumuzun Fenerbahçe ile ilgili durumunun önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …