Güncel Haberler

Barcelona Yönetim Kurulu Üyesinden Pau Gasol Haberlerine Yalanlama Geldi

Özellikle İspanyol medyasında son günlerde sıkça gündeme gelen Paul Gasol‘ün Barcelona‘ya transferi konusunda kulüp yönetiminden önemli bir açıklama geldi.

Nick Calathes’in imza töreninde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan yönetim kurulu üyeleri bir çok konuya birinci ağızdan açıklamalar getirdiler.

Kulübün basketboldan sorumlu yönetim kurulu üyesi Joan Blade, Katalan ekibinin İspanyol yıldız ile görüşme yaptığını yalanladı:

Pau Gasol ile hiçbir görüşme olmadı ve olmayacak.

Catradio Esports

Ancak bu açıklamalara rağmen kulübe yakın kaynaklar halen Pau Gasol ile Barcelona’nın yazın ilerleyen döneminde 1 yıllık anlaşma konusunda görüştüğünü, 2021 Tokyo Olimpiyatları’na hazır girmek isteyen ve kalbinde yer alan, alt yapısında yetiştiği Barça’da jübile yapmak isteyen 40 yaşındaki veteran yıldızın da teklife sıcak baktığını bildiriyorlar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Baskonia, Lider Real Madrid’i Deplasmanda Devirip Play-In Biletini Kaptı

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Baskonia konuk olduğu lider Real Madrid‘i 91-95’lik skorla geçmeyi …