Güncel Haberler

Baskonia, Jekiri ile Prensipte Anlaştı

Eric ile yollarını ayıran ve 5 numaraya takviye yapmak isteyen Liga Endesa şampiyonu Kirolbet Baskonia tanıdık bir isimle prensipte anlaştı.

Daha önce adı Partizan, Kızıl Yıldız, Fenerbahçe Beko ve Panathinaikos ile de anılan ama somut bir gelişme olmayan, son olarak Asvel Villeurbanne forması giymiş olan eski Gaziantepli, bir diğer Nijeryalı Tonye Jekiri ile prensipte anlaştılar Sportando’nun haberine göre. Yakında resmi açıklama gelebilir.

Nijeryalı uzun hakkındaki yorumlarımı sizlerle BURADA paylaşmıştım daha önce.

2.12 metre boyunda olan 25 yaşındaki Nijeryalı uzun, Fransız ekibi ile Euroleague’deki çaylak sezonunda 23 maça çıkarken 8.7 sayı, 7.5 ribaund, 1.3 asist, 12.8 verimlilik puanı istatistikleri ile mücadele etmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Darüşşafaka’dan Ayrılan Timma’nın Yeni Adresi İspanya Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Darüşşafaka Lassa‘da bir ayrılık gerçekleşti. Sezon ortasında geçici kontratla …