Güncel Haberler

FLAŞ: Barcelona ve Pau Gasol Geri Dönüş İçin Görüşüyorlar!

Geçen yaz Mirotic’i kadrosuna katarak tüm Avrupa piyasasını sallayan Barcelona, bu yaz da takımın eski yıldızlarından Pau Gasol‘ü kadroya eklemeyek istiyor.

La Resistencia del Palau kaynaklı habere göre şuanda NBA piyasasında serbest oyuncu konumunda olan veteran yıldız ile Katalan ekibi arasındaki görüşmeler olumlu ilerliyor ve yakın zamanda 1 yıllık anlaşma resmiyete dökülebilir.

Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz günlerde imza töreninde konuşan koç Saras da aynı zamanda çok yakın arkadaşı olduğu Pau’nın takıma dönmesinden çok memnun olacağını, başkan Bartameu da kapılarının efsane oyuncuya açık olduğunu, onu kadroda görmenin kendilerini memnun edeceğini dile getirmişlerdi.

Bilindiği üzere büyük Gasol, 2021 yazında düzenlenecek Tokyo Olimpiyatları’nda son kez İspanya milli takımının formasını giymek istiyor ve sezonu hazır bir şekilde iyi bir takımda geçirmek istiyor. Ancak Mart 2019’dan bu yana sol ayağındaki sakatlık nedeniyle resmi bir maçta forma giymemiş olması onun NBA temposundan uzak kalarak Avrupa’ya dönmesine sıcak bakmasına neden oldu. Elbette kalbindeki takım da alt yapısından yetiştiği Barcelona.

Bakalım 40 yaşındaki efsane uzun kulüp seviyesindeki jübilesini yapmak üzere Barcelona’ya gerçekten dönecek mi. Elbette dönerse Euroleague sahnesindeki tüm dengelerin değişeceğini rahatlıkla söyleyebiliriz. 40 yaşında olsa da bir yıldır sakatlığı nedeniyle forma giyememiş olsa da hani “ölüsü yeter” diye bir benzetme vardır ya işte Gasol için durum aynen böyle!

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Ataman, Maccabi Yenilgisi Ardından Konuştu

Turkish Airlines Euroleague play-off serisi ilk maçında Panathinaikos OAKA’da konuk ettiği Maccabi Tel Aviv’e 87-91’lik skorla yenilerek …

5 Yorumlar

  1. Sadık Alemdar

    Barcelona’ya gelir mi bilmiyorum ama bu adamın kocaman bir yüreği var. Geçen gün izledim. Kobe’nin evine belirli aralıklarla gidip çocuklarla zaman geçirdiğini gördüm. Lakers sen olmazsan son şampiyonluğunu yaşayamazdı. İspanya Milli takımına kattıklarını söylememe bile gerek yok.

  2. Ölüsü bile 10 sayı ortalama ile oynar. Ancak süreleri ciddi şekilde kısıtlı olacaktır. Malum 40 barajını geçti.

  3. Paul Gasol Avrupa’nın yetiştirdiği en öneli uzunlardan biri Hatta bunu tüm Dünya’ya kanıtladı. Ben yeni bir maceraya ihtiyacının olmadığını düşünüyorum.

  4. Keşke onu bir sezon daha izleyebilsek. Ama imkansız gözüküyor. Oda zirvede bırakmak isteyecektir.