Güncel Haberler

Partizan, Drechsel ile Anlaştı

Yeni sezonda 7DAYS EuroCup‘da mücadele edecek olan Partizan, koç Scepanovic yönetiminde transfer hamlelerine başlıyor.

Sırbistan Ligi‘nin en iyi yabancılarından biri olan Mladost ZE forması ile izlediğimiz Trey Drechsel ile anlaştılar, yakın zamanda resmi açıklama gelebilir.

1.98 metre boyunda olan 24 yaşındaki Birleşik Amerikalı kanat oyuncusu Sırbistan Ligi’nde 25 maçta ortalama 30.3 dakika süre alırken 18.0 sayı, %33.6 3sayı, 7.6 ribaund, 3.2 asist istatistikleri ile mücadele etmişti.

Drechsel çok yönlü oyunuyla birden fazla pozisyonda 2 ve 3 numarada hatta kısa beşlerde 4 numarada bile görev alabilen bir isim. Yüksek basketbol IQ’su ve çalışkanlığı ile bilinen Birleşik Amerikalı oyuncu, hem içerden hem de dışarıdan skor tehditi bulunan komple bir hücum silahı. Ribaundlarda da çalışkanlığı ve savaşçı kimliği ile takımına değer katan Drechsel, kaliteli karakteri ve takım arkadaşları artı koçları ile uyumlu olması ile bilinen bir isim. Özetle genç kanat oyuncusunun Partizan’da gelişimini sürdüreceğini ve mevcut yetenek paketi ile Euroleague basamaklarını sorun olmadan tırmanabileceğini düşünüyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=ygrSiZO8z88

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Hazırlık Maçı: Beşiktaş, Konuğu CSKA Moskova’ya Yenildi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerimizden Beşiktaş Emlakjet, milli maçlar nedeniyle verilen arayı değerlendirmek adına …