Güncel Haberler

RESMİ: Fenerbahçe, Yeni Koçu Kokoskov’u Açıkladı

Koç Obradovic’in ayrılmasının ardından Turkish Airlines Euroleague camiasında en merak edilen sorularından biri, Fenerbahçe Beko‘nun yeni koçunun kim olacağıydı.

Gherardini ve Fenerbahçe Beko yönetimi beklentilerin aksine çok hızlı ve doğru bir hamleye imza atarak Sırp koç Igor Kokoskov ile 3 yıllık anlaşma imzaladıklarını duyurdular.

2017 Avrupa basketbol şampiyonusunda Slovenya’yı zafere taşıyan, halihazırda Sırbistan milli takımının başantrenörü ve aynı zamanda NBA takımlarından Sacramento Kings’in yardımcı antrenörlerinden biri olan 48 yaşındaki koç artık sarı lacivertlilerin başarısı için mücadele edecek.

Tecrübeli koç hakkındaki yorumlarımı sizlerle daha önce BURADA paylaşmıştım.

İşte kulüpten yapılan resmi açıklama:

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımız, Avrupa’nın en değerli koçlarından biri olarak kabul edilen, Avrupa basketbolunu uzun süredir NBA’de temsil eden ve bu organizasyonda şampiyonluk yaşamanın yanı sıra birçok ilke imza atmış olan, aynı zamanda milli takım kariyerinde Avrupa şampiyonluğuna erişmiş başarılı koç Igor Kokoskov ile üç yıl için anlaşmaya varmıştır.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …