Güncel Haberler

RESMİ: Valencia, Labeyrie’nin Kontratını Uzattı

Turkish Airlines Euroleague‘de yeni sezonda da mücadele edecek olan Valencia, koç Ponsornau ile sözleşme uzattıktan sonra iç transferde de çalışmalara başladı.

2 yıllık kontratı by yaz sona ereceği için Nisan ayından bu yana görüşmeleri sürdürdükleri Louis Labeyrie ile 2 yıllık yeni bir kontrat imzaladıklarını açıkladılar.

2.09 boyunda olan 28 yaşındaki Fransız forvet, Euroleague sahnesinde 27 maçta ortalama 20 dakika süre alırken 5.1 sayı, 4.6 ribaund istatistikleri ile mücadele etmişti. Her ne kadar kağıt üstünde beklentilerin altında kalmış gibi görünse de atletizmi, birden fazla pozisyonu savunabilmesi ve hücumda hem 4 hem de 5 numarada ters eşleşmelere olanak sağlaması ile çok önemli bir parça Yarasalar’da. Ayrıca çalışkanlığı ve profesyonelliği ile de örnek karakterlerden biri.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

2023-24 Euroleague Play-Off ve Play-In Eşleşmeleri Belli Oldu

2023-24 Turkish Airlines EuroLeague normal sezonu resmi olarak sona erdi. Dolayısıyla playoff ve play-in eşleşmeleri …