Güncel Haberler

RESMİ: Baskonia, Polonara ile Devam Edeceğini Duyurdu

İspanya Liga Endesa’da şampiyonluk ipini göğüsleyen ve koç Ivanovic ile devam edeceğini açıklayan Kirolbet Baskonia iç transferde çalışmalara devam ediyor.

Sizlere daha önce ilettiğim üzere Achille Polonara ile yeni sezonda da yollarına devam edecekler ve resmi olarak da bunu duyurdular.

Polonara hakkındaki yorumlarımı sizlerle daha önce BURADA paylaşmıştım.

2.03 metre boyunda olan 29 yaşındaki İtalyan forvet, Liga Endesa sahnesinde 30 maçta ortalama 12.4 dakika süre alırken 5.3 sayı, 2.9 ribaund ve Euroleague’de ise 27 maçta ortalama 12.0 dakika sahada kalırken 3.1 sayı, 2.8 ribaund istatistikleri ile mücadele etmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Panathinaikos, Zorlu Belgrad Deplasmanında Farklı Kazandı

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Panathinaikos, Belgrad’da konuk olduğu Kızıl Yıldız‘ı 76-89 gibi farklı …