Güncel Haberler

RESMİ: Olympiakos Beklendiği Gibi 4 İsimle Yollarını Ayırdı

Turkish Airlines Euroleague‘de yeniden yapılanma çalışmalarını sürdüren ekiplerden biri olan Olympiakos, beklendiği gibi 4 isimle yollarını ayırdığını açıkladı.

Koç Bartzokas yönetiminde kadronun büyük bir çoğunluğunu yenilemek isteyen Yunan ekibi Brandon Paul, Wade Baldwin, Dwight Buycks ve Ethan Happ ile yollarını ayırdığını duyurdu.

1.93 metre boyunda olan 29 yaşındaki Birleşik Amerikalı Paul, Euroleague’de 27 maçta 8.6 sayı, %38.1 3sayı, 2.9 ribaund, 1.3 asist istaitstikleri ile mücadele etmişti.

1.91 metre boyunda olan 24 yaşındaki Birleşik Amerikalı Baldwin, Euroleague’de çıktığı 24 maçta 5.5 sayı, 1.8 ribaund, 1.8 asist istatistikleri ile vasat bir performans sergilemişti.

1.91 metre boyunda olan 31 yaşındaki Birleşik Amerikalı Buycks ise sadece 3 Euroleague maçında takımın formasını giymiş 5.0 sayı, 1.3 ribaund, 3.0 asist istatistikleri ile mücadele etmişti.

2.08 metre boyunda olan 23 yaşındaki Birleşik Amerikalı uzun Happ, Bu sezon 18.0 sayı, 8.9 ribaund, 2.5 asist, 23.4 verimlilik puanı ile harika bir performansa imza atan Happ’ı ben de Sınıf Atlayabilecek İsimler yazı dizimde analiz etmiştim. Yazının tamamına bu LINK üzerinden ulaşabilirsiniz.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos’dan Valencia Deplasmanında Savunma Galibiyeti Geldi

Turkish Airlines Euroleague 26. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Valencia‘yı etkili bir savunma performansı eşliğinde …