Güncel Haberler

Smith ile Lebron Bu Kez Lakers Çatısı Altında Düşünüyor

NBA‘de sezona 31 Temmuz’da devam edileceğinin açıklanmasının ardından takımlar da takviyeler yapmaya başladılar.

ESPN’in haberine göre tecrübeli guard J.R. Smith, güçlü şampiyonluk adaylarından Los Angeles Lakers ile prensip anlaşmasına vardı ve ufak pürüzlerin giderilmesinin ardından sezonun geri kalanında Lakers forması giyecek. Orlando’da düzenlenecek devam turnuvasında Lakers ile şampiyonluk kovalayacak.

Smith son olarak 2018-19 sezonunda Cleveland Cavaliers forması giymiş ve yanlızca 11 maça çıkmıştı. O günden bu yana bir resmi maçta yer almadı.

Orlando’da devam edecek olan sezonun son bölümünde Lakers formasıyla şampiyonluk kovalayacak olan Smith, son olarak 2018-2019 sezonunda Cleveland Cavaliers forması giymiş ve yalnızca 11 maça çıkabilmişti. 4 maçta ilk 5’te sahaya çıkan Smith, ortalama 20,2 dakika sahada kaldı, 6,7 sayı, 1,6 ribaund ve 1,7 asist ortalamaları yakaladı. NBA kariyerinde ise toplam 971 maça çıkan Smith, 12,5 sayı, 3,2 ribaund ve 2,1 asist ortalamalarıyla mücadele etti.

2012-13 sezonunda Yılın Altıncı Adamı ödülünü alan Smith, 2015-16 sezonunda ise LeBron James ile birlikte Cleveland Cavaliers formasıyla NBA şampiyonluğuna ulaşmıştı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …