Güncel Haberler

Galatasaray ve Ertuğrul Erdoğan Yeni Kontrat Konusunda Anlaştılar

Galatasaray cephesinde yaşanan yönetim değişikliği nedeniyle koç Ertuğrul Erdoğan ile görüşmeler askıya alınmıştı.

Yeni yönetimle başarılı teknik adam bugün (29 Haziran) bir araya geldiler ve 1+1 yıllık kontrat konusnuda prensip anlaşmasına vardılar. Ufak pürüzlerin giderilmesinin ardından yakın zamanda resmi açıklama gelebilir.

Hatırlayacağınız üzere koç Obradovic’in Fenerbahçe’den ayrılmasının ardından onun da adı eski takımı ile anılmıştı.

Erdoğan’ın son iki sezon boyunca yönettiği Galatasaray 2019-20’de dördüncü sırada yer alırken Fenerbahçe’yi hem içerde hem de dışarıda iki kez yenme başarısını göstermişti. Galatasaray’da Erdoğan’la birlikte teknik ekibin de devam etmesi bekleniyor.

51 yaşındaki tecrübeli koçun yönetiminde Galatasaray, play-off potasına dahi zor girebilen bir takımdan ilk 4 yarışında yer alan ve EuroCup’da rakiplerine kök söktüren bir takıma evrildi. Bu süreçte Hayes ve Harrison gibi isimleri de Euroleague’e ihraç etme başarısı gösterdiler.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursa Derbisinde Kazanan Tofaş Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu …