Güncel Haberler

Olympiakos, Jean-Charles ile İmza Aşamasına Geldi

Yeni sezonda Rubit ile yola devam etmesi beklenmeyen Olympiakos, yeni 4 numarasını buldu ve imza aşamasına geldi.

Eurohoops’un haberine göre bu sezon Asvel Villeurbanne forması ile izlediğimiz Fransız forvet Livio Jean-Charles ile 2 yıllık kontrat üzerinde anlaşmaya vardılar, yakın zamanda resmi açıklama gelebilir.

2.06 metre boyunda olan 26 yaşındaki Jean-Charles, bu sezon Pro A’da 24 maçta ortalama 19.6 dakika süre alırken 11.6 sayı, %34.5 3sayı, 4.6 ribaund ve Euroleague sahnesinde ise 27 maçta ortalama 20.6 dakika sahada kalırken 9.1 sayı, %31.3 sayı, 3.7 ribaund istatistikleri ile katkı verebilmişti.

Fransız 4 numara atletizmi, enerjisi ve savaşçı kimliği ile ön plana çıkan bir oyuncu. İkili oyunları yüksek yüzde ile bitirebildiği gibi, çok istikrarlı olmasa da dış şut tehditi mevcut, ayrıca orta mesafe tehditi de oldukça iyi. Hücumdaki bu artılarının yanı sıra çemberi de koruyabilen, atletizmini oyunun bu alanında da kullanan bir isim. Özetle bir yıldız değil oyunun iki alanında da ama çalışkanlığı ve kaliteli karakteri, boşlukları doldurabilen, takım arkadaşlarına oyunun her alanında yardımcı olan, atletik ve enerjik bir rol oyuncusu, her takıma lazım nitelikte bir görev adamı. Yaşı ilerleyen Printezis’in dakikalarını kontrol etmekte enerjisi ve çalışkanlığı ile çok faydalı olacağını düşünüyorum.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

2023-24 Euroleague Play-Off ve Play-In Eşleşmeleri Belli Oldu

2023-24 Turkish Airlines EuroLeague normal sezonu resmi olarak sona erdi. Dolayısıyla playoff ve play-in eşleşmeleri …