Güncel Haberler

Valencia, Son Maçını Kazanarak Adını Yarı Finale Yazdırdı (Real Madrid Elendi)

İspanya Liga Endesa final turnuvası B grubu son maçında ev sahibi Valencia, rakibi Gran Canaria‘yı 81-97’lik skorla geçerek lider olarak adını yarı finale yazdırdı. Gran Canaria ise sezonu kapatmış oldu.

Bu sonuçla B grubunda Valencia ile beraber Burgos adını yarı finale yazdırırken Real Madrid ise sürpriz bir şekilde elenmiş oldu.

1.çeyrek: 23-29
2.çeyrek: 44-51
3.çeyrek: 56-77
4.çeyrek: 81-97

Valencia’da Jordan Loyd 26 sayı, 3 asist ile en skorer isim olurken, Mike Tobey 18 sayı, 11 ribaund, 2 asist ve Quino Colom 13 sayı, 3 ribaund, 3 asist ile galibiyetin mimarları oldular.

Gran Canaria cephesinde ise Demonte Harper 15 sayı, Beqa Burjanadze 11 sayı, 2 ribaund ve Oriol Pauli 10 sayı, 3 ribaund, 2 asist ile direnmeye çalıştılar ama başarılı olamadılar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Darüşşafaka’dan Ayrılan Timma’nın Yeni Adresi İspanya Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Darüşşafaka Lassa‘da bir ayrılık gerçekleşti. Sezon ortasında geçici kontratla …