Güncel Haberler

Real Madrid 12 Yıldan Sonra İlk Kez Yarı Finale Kalamadı!

Pandemi nedeniyle 2019-20 sezonuna ara vermek zorunda kalan İspanya Liga Endesa‘da 2019-20 sezonunun devamı Vaalencia’nın ev sahipliğinde oynanan 12 takımlı turnuva ile tamamlanıyor.

Takımların 6’şarlı iki gruba ayrıldığı turnuvada grup maçlarının ardından büyük bir sürpriz gerçekleşti ve şampiyonluk favorilerinden güçlü Real Madrid 2008 yılından bu yana ilk kez yarı finale kalamayarak elendi.

B grubunda Burgos, Andorra, Gran Canaria, Valencia ve Zaragoza ile mücadele eden koç Laso’nun öğrencileri 4 maçtan sadece 2 galibiyet alabildi ve son maçlar öncesi rakiplerinin alacağı sonuçları beklemek zorunda kaldı.

Ancak o maçlardan beklediği haberler gelmedi ve Burgos’un Andorra’yı 88-86 ve Valencia’nın da Gran Canaria’yı 97-81’lik skorla geçmesiyle beraber turnuvaya veda etti Real Madrid.

İspanya Ligi’nde yarı final eşleşmeleri ise şu şekilde oluştu:

Barcelona – San Pablo Burgos
Valencia – Baskonia

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Pierria Henry Doping İhlali Nedeniyle Dört Yıl Men Cezası Aldı!

Pierria Henry, büyük olasılıkla sahte doping numunesi kullanarak yasaklı bir yöntem kullandığı gerekçesiyle 48 ay …