Güncel Haberler

RESMİ: CSKA Moskova, Hilliard ile Bir Sezon Daha Devam Dedi

Darrun Hilliard, yeni sezonda da CSKA Moskova forması giyecek.

Liglerin pandemi nedeniyle askıya alınmasının ardından otomatikman başlayan transfer döneminde takımdan ayrılması gündeme gelen ve adı temsilcimiz Anadolu Efes ile de anılan Hilliard, Rus ekibinin opsiyonunu kullanmaya karar vermesiyle sizlere daha önce ilettiğim üzere bir sezon daha takımının formasını giymeye devam edecek.

Birleşik Amerikalı solak kanat oyuncusu hakkındaki yorumlarımı sizlerle daha önce BURADA paylaşmıştım.

1.98 metre boyunda olan 27 yaşındaki Hilliard, Euroleague sahnesinde 27 maçta ortalama 19.8 dakika süre alırken 10.6 sayı, %41.2 3sayı, 2.4 ribaund, 1.2 asist ve VTB Lig’de ise 15 maçta ortalama 19.3 dakika sahada kalırken 11.9 sayı, %42.6 3sayı, 2.7 ribaund, 1.9 asist istatistikleri ile katkı vermişti.

https://youtu.be/krZl9hcoZCU

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Panathinaikos, Zorlu Belgrad Deplasmanında Farklı Kazandı

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Panathinaikos, Belgrad’da konuk olduğu Kızıl Yıldız‘ı 76-89 gibi farklı …