Güncel Haberler

Fenerbahçe’nin Yeni Koç Adayları Belli Oldu!

Koç Obradovic ile yeni kontrat imzalanamamasının ardından Fenerbahçe Beko‘da koçluk görevini kimin üstleneceği artık en çok merak edilen konu.

Sizlere daha önce ilettiğim üzere Fenerbahçe Beko‘nun B planı Litvanyalı koç Sarunas Jasikevicius. Son gelen haberlere göre yönetim ile koç arasında görüşmeler başladı ve olumlu şekilde ilerliyor, Saras’ın bir kaç gün içinde cevabını yönetime iletmesi bekleniyor. Diğer taraftan bu transferin gerçekleşebilmesi için koç Obradovic’in de eski öğrencisinin kulağına fısıldadığı ve sarı lacivertli yönetime yardımcı olacağı söyleniyor.

Fenerbahçe’yi Saras konusunda yakından ilgilendiren bir önemli nokta da koçun Barcelona’nın başına geçme konusunda da oldukça hevesli olması. Bu nedenle de İspanya’da devam eden final turnuvasını yakından takip ediyor, Barça’nın şampiyon olamaması durumunda Pesic ile devam etmesi beklenmiyor ve bu durumda Saras en önemli aday olacak.

Daha önce 2010-11 sezonunda oyuncu olarak da takımın formasını giymiş olan 44 yaşındaki Saras hakkındaki yorumlarımı sizlerle daha önce BURADA paylaşmıştım.

Sarı lacivertlilerin bu hamleyi yapamaması durumunda C planı olarak da koç Ufuk Sarıca ve henüz Galatasaray ile yeni bir kontrat imzalamayan takımın eski koçlarından Ertuğrul Erdoğan‘ı gündeme alacakları biliniyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …