Güncel Haberler

Fenerbahçeli Oyuncular, Koç Obradovic’e Böyle Veda Ettiler!

Duayen koç Zeljko Obradovic‘in Fenerbahçe Beko‘dan ayrılmasının ardından Fenerbahçe Beko forması giyen oyuncular, sosyal medya hesaplarından koça veda mesajarı yayınladılar.

23 Haziran’ı 24 Haziran’a bağlayan gece Fenerbahçe Beko yaptığı açıklamayla 2013 yazından beri takımın başında olan başarılı koç ile yollarını ayırdığını duyurmuştu.

Başta sarı lacivertli taraftarlar olmak üzere oyuncular da koça veda mesajları yayınladılar sosyal medyayı kullanarak.

İşte Fenerbahçeli oyuncuların Obradovic‘in vedası için yaptıkları paylaşımlar:

Gigi Datome: Ne maceraydı ama! Bu dönem içerisinde senin oyuncularından biri olduğum için gurur duyuyorum. Pana’nın en iyi dönemini izleyerek büyüyen bir oyuncu olarak o seviyede olabilmek ve birlikte 9 kupa kazanabilmek de ayrıca keyifliydi. “S***rin Gidin!” molasından, Euroleague kupasını kazandığımız ana kadar birlikte yaşadığımız her an için minnettarım. “Kupalar tarihin tozlu sayfalarına karışır, hatıralar sonsuza dek bizlerle kalır.” Teşekkürler Zeljko!

https://www.instagram.com/p/CB06uG8l6za/

Jan Vesely: Fazla söyleyecek bir şey yok… Nasıl bir ilişkimiz olduğunu gayet iyi biliyoruz. Birçok kez tartıştık ama bu her zaman kazanmak içindi. Karşılıklı saygı her zaman ön plandaydı. Tutkuna ve her pozisyonu tüm detaylarıyla yaşamana hayrandım. Tekrar basketbola aşık olmamı sağladığın için teşekkür ederim. Yeniden buluşmak dileğiyle.

Kostas Sloukas: Son 5 yıl içerisinde bana öğrettiğin herşey için teşekkür ederim. Her gün bir okul gibiydi adeta ve sen de sahip olabileceğim en iyi öğretmendin.

Nando De Colo: “Bu kararı kimse beklemiyordu. Yine de bu karara saygı duymalıyız. Her şey için teşekkürler koç, geri döneceğin zamana kadar tatilin tadını çıkar…”

Leo Westermann: “Dinle… Öğren… Teşekkürler Koç!”

https://www.instagram.com/p/CB0CjeiFtds/
https://www.instagram.com/p/CBz-VVuhETN/

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …