Güncel Haberler

Andorra’dan Zaragoza’ya Farklı Tarife

İspanya Liga Endesa final turnuvası B grubu 3. maçında Andorra, dişli rakibi Zaragoza karşısında zorlanmadı ve 93-113’lük skorla kazanarak ilk galibiyetine imza attı. Zaragoza ise yine galibiyetle tanışamadı.

1.çeyrek: 28-24
2.çeyrek: 45-50
3.çeyrek: 64-75
4.çeyrek: 93-113

Andorra’da Dejan Todorovic 26 sayı, 2 ribaund ile en skorer isim olurken David Jelinek 12 sayı, 2 asist ve Babatunde Olumuyiwa 12 sayı, 7 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Zaragoza cephesinde ise Nicolas Brussino 19 sayı, 3 ribaund, Robin Benzing 19 sayı, 2 ribaund, 3 asist ve Dylan Ennis 14 sayı ile direnen isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Telekom’un Rakiplerinden Granca, Kanat Rotasyonuna Gegic’i Ekledi

BKT EuroCup‘da temsilcimiz Türk Telekom ile aynı grupta yer alan son şampiyon Gran Canaria kanat …