Güncel Haberler

İtalyan Basınında De Colo İddiası!

Fenerbahçe Beko ile koç Obradovic arasındaki görüşmeler olumlu geçmiş olsa da henüz imzalar atılmadı ve halen Sırp koç ile yola devam edilmeme olasılığı gündemde.

Bu nedenle de “eğer koç Obradovic ayrılırsa” senaryoları üzerine takımların ilgisi hakkında haberler yapılmaya devam ediyor. Son olarak İtalyan gazetesi Il Resto del Carlino’nun haberine göre koçun sarı lacivertlilerle devam etmemesi durumunda Fransız yıldız Nando De Colo‘nun takımdan ayrılması bekleniyor.

Bütçede kesin olarak küçülmeye gidecek ola sarı lacivertlilerde yıllık 2.6 milyon dolarlık kazancıyla bu alanda Avrupa’da 4. sırada yer alan De Colo‘nun bir indirimi kabul etmeyeceği, takımdan ayrılabileceği söyleniyor. Fransız yıldızın hali hazırda 2022 yazına kadar kontratı devam ediyor.

Daha önce kendisi ile Asvel Villeurbanne ile Valencia’nın da ilgilendiğini bildirmiştim. Haberin detaylarında yer alan bilgiye göre De Colo ile ilgilenen yeni bir talip daha var, Virtus Bologna.

Koç Djordjevic yönetimindeki kadrosunda Teodosic gibi yıldızı da bulunduran İtalyan ekibi, bu hamleyi de yaparak EuroCup şampiyonluğuna bir adım daha yaklaşıp Euroleague biletini 2021-22 sezonu için kesin olarak cebine koyma hedefinde.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …