Güncel Haberler

RESMİ: Milano Punter Transferini Duyurdu

Pandemi nedeniyle ligler askıya alındıktan sonra Turkish Airlines Euroleague transfer piyasasının en hızlı takımlarından biri olan Olimpia Milano, 3. transferini de duyurdu.

Delaney ile Hines’ın ardından bir önemli transfere daha imza atan İtalyan ekibi, skorer guard Kevin Punter ile 1 yıllığına anlaştığını duyurdu. Kızıl Yıldız ile kontratı sona eren Birleşik Amerikalı guard, serbest kalmıştı.

Punter, dribbling üstü yüzdeli şutları ve özellikle üçlükleri ile ne kadar skorer bir oyuncu olduğunu Euroleague sahnesinde de gösterdi Kızıl Yıldız formasıyla. Milano’nun sisteminde de Delaney ve Rodriguez gibi önemli yıldızların yanında tamamlayıcı bitirici olarak faydalı olacağını düşünüyorum. Bu arada unutmadan Sırbistan pasaportu da bulunduuğu için Serie A maçlarında yabancı statüsünde olmayacak Punter.

1.92 metre boyunda olan 27 yaşındaki Punter, sezona Olympiakos ile başlamış ve Euroleague sahnesinde 11 maçta 6.8 sayı, 1.9 ribaund ile beklentilerin altında kalmıştı. Sonrasında Kızıl Yıldız’a transfer olan Birleşik Amerikalı guard, 12 maçta ortalama 21.4 dakika süre alırken 15.9 sayı, %48.1 3sayı, 1.1 ribaund, 1.5 asist istatistikleri ile önemli bir katkı vermişti.

https://youtu.be/bUgVo_DiLd0

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

2023-24 Euroleague Play-Off ve Play-In Eşleşmeleri Belli Oldu

2023-24 Turkish Airlines EuroLeague normal sezonu resmi olarak sona erdi. Dolayısıyla playoff ve play-in eşleşmeleri …