Güncel Haberler

RESMİ: Pınar Karşıyaka da Şampiyonlar Ligi’nde Yer Alacağını Açıkladı

Pınar Karşıyaka yaptığı açıklamayla 2020-21 sezonunda ülkemizi FIBA Şampiyonlar Ligi‘nde temsil edecek beşinci ING Basketbol Süper Ligi ekibi oldu.

Darüşşafake Tekfen, Galatasaray Doğa Sigorta, Tofaş ve Türk Telekom’un ardından Karşıyaka da ülkemizi Şampiyonlar Ligi’nde temsil edecek.

Kulüpten yapılan açıklama şu şekildeydi:

Ülkemizi bugüne kadar Koraç Kupası, Şampiyon Kulüpler Kupası, Saporta Kupası, EuroCup Challenge, EuroChallenge, 7DAYS EuroCup, Turkish Airlines EuroLeague, FIBA Champions League ve FIBA Europe Cup’ta başarıyla temsil etmiş Pınar Karşıyaka olarak 2020-2021 sezonunda yeniden FIBA Champions League’de mücadele edeceğimizi duyurmaktan mutluluk duyuyoruz.

Karşıyaka’nın gücü ana sponsorumuz Pınar’ın desteği ile birlikte Avrupa basketbolunun en prestijli organizasyonlarından biri olan ve önceki sezonlarda çevrek final oynama başarısı gösterdiğimiz FIBA Champions League’de bu sezon daha büyük başarılara imza atacağımıza yürekten inanıyor ve taraftarlarımızla FIBA Champions League maçlarımızda yeniden buluşacağımız gün için sabırsızlanıyoruz.

Karşıyaka Spor Kulübü Resmi Web Sitesi

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursa Derbisinde Kazanan Tofaş Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu …