Güncel Haberler

RESMİ: Venezia’da İç Transfer Hamleleri Devam Ediyor

Geçtiğimiz günlerde kaptan Bramos ile yeniden anlaştığını açıklayan, Watt ve Daye ile de kontrat uzatma konusunda prensipte anlaşan Venezia, iç transferde yeni hamlelere imza attı.

İtalya LegaBasket Serie A‘nın 7DAYS EuroCup temsilcilerinden biri olan Venezia, 4 isimle; Ariel Filloy, Andrew Goudelock, Francesco Pellegrino ve Ike Udanoh ile yollarını ayırdığını açıkladı.

Eski Fenerbahçeli Goudelock ile Partizan yakından ilgileniyor ve transferin yakın zamanda gerçekleşmesi bekleniyor.

Diğer taraftan takımın tecrübeli isimlerinden, Birleşik Amerikalı guard Julyan Stone ile ise yeni sezonda, yani 5. sezonda yola devam etme kararı aldılar.

1.98 metre boyunda 31 yaşındaki tecrübeli guard Serie A’da 20 maçta ortalama 20.7 dakika süre alırken 2.7 sayı, 5.4 ribaund, 3.0 asist ve EuroCup sahnesinde ise 14 maçta ortalama 22.0 dakika sahada kalırken 4.5 sayı, 5.5 ribaund, 3.1 asist istatistikleri ile mücadele etmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Telekom’un Rakiplerinden Granca, Kanat Rotasyonuna Gegic’i Ekledi

BKT EuroCup‘da temsilcimiz Türk Telekom ile aynı grupta yer alan son şampiyon Gran Canaria kanat …