Güncel Haberler

Partizan, Goudelock ile İlgileniyor

Bu sezon iptal olmasaydı 7DAYS EuroCup‘ın en büyük şampiyonluk adaylarından biri olan ve dolayısıyla Turkish Airlines Euroleague biletini kapma konusunda iddialı takımlardan biri olan Partizan, yeni sezon için de iddiasını korumak istiyor.

Koç Trinchieri yönetimindeki Sırp ekibinin kadrosuna katmak istediği isimlerin arasında Andrew Goudelock da yer alıyor.

Sakatlıkların da etkisiyle bu sezon beklentileri hiç karşılayamadı Goudelock ki zaten Venezia’da sadece 3 EuroCup maçında forma giydi ve ortalama 14.0 dakika süre alırken 6.3 sayı, %28.6 3sayı istatistikleri ile katkı verebilmişti.

1.90 metre boyunda olan 31 yaşındaki Goudelock ile Partizan sezon içerisinde de ilgilenmiş ama transfer gerçekleşmemişti. Sakalığından dolayı performans veremediğini gördük. Bu nedenle onun için en akılcı hamle koç Trinchieri ile birlikte Partizan’da çalışıp rehabilitasyon sürecini hızlandırmak olacaktır. Sağlıklı olduğunda bir skorer olarak kalitesi tartışılmaz ama önce fiziksel olarak toparlanması gerekiyor.

https://www.youtube.com/watch?v=ObBXQ9LJOSQ&t=4s

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Partizan, Maccabi Karşısında 16 Farktan Dönüp Kazanmayı Bildi

Turkish Airlines Euroleague 21. hafta mücadelesinde Partizan konuk ettiği Maccabi Tel Aviv karşısında ilk yarıyı …