Güncel Haberler

AEK, Moreira ile İlgileniyor

Yeni sezonda da FIBA Şampiyonlar Ligi ve Yunanistan Ligi‘nin iddialı takımları arasında yer almak isteyen AEK, pota altı rotasyonunu güçlendirmek istiyor.

Yunan ekibinin ilgilendiği isimlerden biri ise son olarak Peristeri‘de forma giyen Angolalı uzun Yanick Moreira.

Moreira hakkındaki yorumlarımı ve mini analizimi sizlere BURADA paylaşmıştım daha önce.

2.11 metre boyunda olan 28 yaşındaki tecrübeli uzun bu sezon Yunanistan Ligi’nde 14 maçta ortalama 21.0 dakika süre alırken 12.5 sayı, 6.8 ribaund ve Şampiyonlar Ligi’nde ise 13 maçta ortalama 22.8 dakika süre alırken 12.9 sayı, 6.7 ribaund, 1.2 asist, 1.1 blok istatistikleri ile mücadele etmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Peristeri’yi Farklı Geçerek Yarı Final Biletini Kaptı

Girit’de düzenlenen Yunanistan Kupası sekizli final organizasyonunda Olympiakos, çeyrek final karşılaşmasında Peristeri‘yi 87-68’lik skorla geçerek …