Güncel Haberler

Partizan’da Jankovic’in Covid Testi Pozitif Çıktı!

Partizan‘da tüm oyuncular ve teknik ekip Covid testlerine giriyorlar.

7DAYS EuroCup ve Adriyatik Ligi‘nin iddialı ekiplerinden biri olan Partizan’ın uzunu Nikola Jankovic‘in covid testi maalesef pozitif çıktı.

Hatırlayacağınız üzere Sırp uzun 2017-18 sezonunda ülkemizde Sakarya forması da giymişti.

Jankovic herhangi bir hastalık belirtisi göstermiyordu ama yurtdışına tatile çıkmadan önce girdiği testi pozitif çıktı ve o da kendisini karantinaya aldı.

Takımda geri kalan oyuncuların ve teknik ekibin de yeniden testlere gireceği belirtildi.

Partizan, Mayıs ayında koç Trinchieri yönetiminde antrenmanlara başlamış, son olarak takım olarak birlikte kulübün Kızıl Yıldız ile karşılaştığı futbol maçını izlemeye gitmişlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Hazırlık Maçı: Beşiktaş, Konuğu CSKA Moskova’ya Yenildi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerimizden Beşiktaş Emlakjet, milli maçlar nedeniyle verilen arayı değerlendirmek adına …