Güncel Haberler

Oldenburg, Bayern’i Devirmeyi Başardı

Almanya easyCredit BBL final turnuvası A grubu 4.maçında, Oldenburg güçlü rakibi Bayern Munich‘i 81-89’luk skorla grubu 3. galibiyetini aldı ve grubu 2. sırada bitirdi. Bayern ise 2 galibiyette kaldı ve grubu 3. sırada tamamladı. Play-off’larda Oldenburg, B grubunun üçüncüsü ile, Bayern ise B grubunun ikincisi ile eşleşecek.

1.çeyrek: 28-26
2.çeyrek: 44-42
3.çeyrek: 59-60
4.çeyrek: 81-89

Oldenburg’da Nathan Boothe 17 sayı, 2 ribaund ile en skorer isim olurken, Robin Amaize 15 sayı, 2 top çalma Braydon Hobbs ile Ian Hummer 12’şer sayıyla galibiyetin diğer mimarları oldular.

Bayern cephesinde ise Vladimir Lucic 16 sayı, 2 ribaund, 2 asist, Paul Zipser 15 sayı, 7 ribaund, 2 asist ve Danilo Barthel 10 sayı, 9 ribaund ile iyi direnseler de galibiyet için yeterli olamadılar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bayern, Bamberg’i Farklı Geçerek Final Biletini Kaptı

Munich’de BMW Park’da düzenlenen Almanya Kupası dörtlü final organizasyonu yarı final maçında FC Bayer Munich, …