Güncel Haberler

RESMİ: Olimpia Milano, Burns ile Yolları Ayırdı

Olimpia Milano beklendiği gibi tecrübeli uzun Christian Burns ile yollarını ayırdığını duyurdu.

Kontratı biten Burns ile yola devam etmeme kararı alındı ve 2 sezonluk birlikteliğin ardından yollar ayrılmış oldu.

2.03 metre boyunda olan 34 yaşındaki tecrübeli uzun, bu sezon Serie A’da 15 maçta ortalama 7.5 dakika süre alırken 2.2 sayı, 2.1 ribaund ve Euroleague’de ise sadece 4 maçta ortalama 4.9 dakika süre alabilmişti.

Burns’ün Serie A’da daha düşük profilli bir takımda rahatlıkla süre bulabileceğini düşünüyorum. Hatta EuroCup’da oynayan Brescia ya da Şampiyonlar Ligi’nde ilk kez mücadele edecek Fortitudo gibi takımlar için kaçırılmaması gereken bir fırsat olduğunu düşünüyorum.

Kariyerinde Enisey, Nymburk, Brescia ve Cantu gibi takımlarda da forma giymiş olan Birleşik Amerikalı uzunun İtalyan pasaportu da bulunuyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …