Güncel Haberler

Burak Bıyıktay Gelecek Sezon Planları Hakkında Konuştu

Beşiktaş Sompo Sigorta ile başarılı bir sezonu geride bırakan Burak Bıyıktay, Radyo Hayat adlı programda gelecek sezon için düşündükleri kadro planlamaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Koç Bıyıktay 3 yabancu oyuncuyla anlaşmaya yakın olduklarını belirtti:

Üç senelik bir proje belirledik, hem altyapından oyuncularla,hem genç yabancı oyuncuları alıp, yetiştirelim ve buradan da para kazanalım. Hem yetiştirici hem mücadele eden bir kulüp olmak zorundayız.’ Hem FIBA’da hem Türkiye Basketbol Federasyonu’da transfer yasaklarımız var. Transfer yasağını kaldırmadan herhangi bir oyuncu alamıyoruz. Guard ve forvet pozisyonlarında üç yabancı ile görüşme ve anlaşma aşamasındayız. Genç oyuncularımız Can Kaan Turgut, Çağdaş Kayabaşı ve Ege Cem Sun önümüzdeki sezon da kadromuzda yer alacak.

Radyo Hayat

Bu sezon sergilediği performansla alkışları toplayan ve Almanya Ligi final turnuvası için 1 aylığına Bayern Munich ile anlaşan İsmet Akpınar’ın ayrılışını da şöyle değerlendirdi koç Bıyıktay:

İsmet Akpınar’ı önümüzdeki sezon kadroda tutacak, yeterli teklifi yapacak bütçemiz yok.

Radyo Hayat

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …