Güncel Haberler

RESMİ: Promitheas, Miller ile Anlaştı

Yunanistan Ligi‘nin 7DAYS EuroCup temsilcilerinden olan Promitheas, kadrosunu skorer bir isimle güçlendirdi.

Daha önce ülkemizde Uşak forması ile ülkemizde de izlediğimiz Ian Miller, yeni sezonda Yunan ekibinin başarısı için ter dökecek.

1.90 metre boyunda olan 29 yaşındaki tecrübeli skorer, bu sezon Roanne forması ile Pro A’da 25 maçta ortalama 28.2 dakika süre alırken 17.2 sayı, %38.2 3sayı, 1.7 ribaund, 3.7 asist istatistikleri ile mücadele etmişti.

Tecrübeli combo guard, sürati, etkili penetreleri ve yüzdeli dış şutları ile komple bir hücum silahı. Özellikle birebirleri ile bu sezon Roanne gibi sıradan bir takıma çok şey kattı. Zaten bu sayede de kariyerinde tekrar ileri bir adım atarak EuroCup ekiplerinden Promitheas’ın yolunu tuttu. Hall’dan boşalacak yeri doldurması bekleniyor ama unutmamak lazım onun asıl rolü bitirici, organizasyon konusunda Hall kadar başarılı olamaz. Yunan ekibinin bu görevi farklı bir isimle çözmesi gerekebilir.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Hazırlık Maçı: Beşiktaş, Konuğu CSKA Moskova’ya Yenildi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerimizden Beşiktaş Emlakjet, milli maçlar nedeniyle verilen arayı değerlendirmek adına …