Güncel Haberler

RESMİ: Buducnost, Vaughn ile 2 Yıllık Sözleşme İmzaladı

Yeni sezonda Adriyatik Ligi‘nin 7DAYS EuroCup‘daki temsilcilerinden biri olacak Buducnost, guard rotasyonuna önemli bir takviye yaptı.

Bu sezon Igokea forması ile izlediğimiz Rashad Vaughn ile 2 yıllık kontrat imzaladıklarını duyurdular.

1.98 metre boyunda olan 23 yaşındaki kanat oyuncusu, Adriyatik Ligi’nde 18 maçta ortalama 32.1 dakika süre alırken 16.5 sayı, %40.9 3sayı, 3.7 ribaund, 1.9 asist istatistikleri ile katkı vermişti.

Genç kanat oyuncusu bu seviyelerde etkili bir bitirici, skorer olduğunu gösterdi bu sezon bizlere. Yüksek yüzdeli üçlükleri ile dikkat çeken Vaughn, topla skor üretimi konusunda elbette henüz üst seviyede değil ama bir kaç dribbling sonrası gönderdiği orta mesafeler ve potaya yaptığı direkt penetreler ile skor katkısı verebiliyor. Perdelerden çıkarak bulduğu üçlükler ve ceza üçlükleri ise onun asıl silahları. Kariyerinde bir basamak daha yükselmek ve bunu emin adımlarla yapmak adına Buducnost’un onun için doğru seçim olacağını, kendini geliştirmeye devam ederek potansiyelini göstereceğini düşünüyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=S7qTTc1cuIQ

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Hazırlık Maçı: Beşiktaş, Konuğu CSKA Moskova’ya Yenildi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerimizden Beşiktaş Emlakjet, milli maçlar nedeniyle verilen arayı değerlendirmek adına …