Güncel Haberler

Anadolu Efes, Yeni Sezonda Aynı Staff ile Yola Devam Edecek

2019-20 sezonu iptal olmadan önce hem ING Basketbol Süper Ligi hem de Turkish Airlines Euroleague‘de en büyük şampiyonluk adaylarından biri olan Anadolu Efes, yeni sezon yapılanmasına önce teknik ekip ve yönetimden başladı.

Anadolu Efes, son 2 sezonda takımın yakaladığı başarıda en az oyuncular kadar önemli payları olan teknik ekip ve tüm takım çalışanları ile yola devam etme kararı aldı.

2020-21 sezonunda görevlerine devam edecek olan takım çalışanları şöyle:

Alper Yılmaz (Genel Direktör), Ergin Ataman (Koç), Yakup Sekizkök (Asistan koç), Tomislav Mijatovic (Asistan koç), Cenk Yıldırım (Asistan koç), Doruk Güneş (Scout), Özgür Alyuz (Takım menajeri), Orkun Şen (Takım menajeri), Uğur Diliçıkık (Takım Doktoru), Ozan Şirikçi (Kondisyoner), Murat Çağlar (Fizyoterapist), Buket Mamur (Diyetisyen), Suat Kuruçay (Masör), Barış Erdağı (Masör), Ersin Altun (Malzeme Sorumlusu)

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Sarıca, Bodrum Galibiyeti Sonrası Konuştu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka, Muğla’da konuk olduğu Çağdaş Bodrum Spor karşısında çok zorlandı …