Güncel Haberler

RESMİ: Partizan Yeni Sezonda da EuroCup’da Olacak

Son günlerde bünyesinde bulunan bir çok takımın FIBA Şampiyonlar Ligi’ni tercih etmesiyle önemli ölçüde güç kaybeden 7DAYS EuroCup organizasyonuna Partizan‘dan müjdeli haber geldi.

Sırp ekibinin başkanı Ostoja Mijailovic yaptığı açıklamayla kulübün Şampiyonlar Ligi’nde oynama opsiyonu olmasına rağmen EuroCup’da mücadele etmeye devam etme yolunda karar verdiğini açıkladı:

Önümüzde iki seçenek vardı, birinde daha iyi bir finansal ortam diğerinde ise daha iyi bir basketbol kalitesi ve biz de bu iki seçeneği değerlendirip ne yapacağımıza karar verdik. Sonuçta Euroleague ile birlikteliğimizi devam ettirmeye ve EuroCup’da mücadele etmeye karar verdik. FIBA’ya da bize verdiği destek ve karar vermemiz için tanıdığı için esnek şartlar için teşekkür ediyoruz.

Diğer taraftan Mijailovic, takımı mümkün olduğunca korumak istediklerini ve koç Trinchieri ile de yola devam edeceklerini açıkladı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Partizan, Maccabi Karşısında 16 Farktan Dönüp Kazanmayı Bildi

Turkish Airlines Euroleague 21. hafta mücadelesinde Partizan konuk ettiği Maccabi Tel Aviv karşısında ilk yarıyı …