Güncel Haberler

Telekom, Yerli Rotasyonunu Can ile Güçlendiriyor

Transfer döneminin hareketli takımlarından Türk Telekom, yerli rotasyonuna takviyeler yapmaya devam ediyor.

Muhammed Baygül’ü takımda tutan ve Samet Geyik’i kadrosuna katan Ankara ekibinin Can Korkmaz ile de el sıkışmaya yakın olduğu haberleri yer aldı Basketfaul’de.

Galatasaray Doğa Sigorta‘nın da başarılı guardı takımda tutmak istediği ancak son gelişmelerden sonra Telekom’un bir adım önde olduğu belirtildi. Ankara temsilcisi ile oyuncunun yakın zamanda 1+1 yıllık kontrat üzerinde anlaşması bekleniyor.

Sarı kırmızılılarda geciken ödemelerin yanı sıra, yönetimin pandeminin etkisiyle oyuncularla masaya oturmadan direkt olarak yüzde 30 kesinti yapacağını kendilerine iletmesi Can’ın tercihinin Telekom’a doğru ciddi şekilde yönelmesine neden olmuş durumda.

1.87 metre boyunda olan 27 yaşındaki Can, sezon askıya alınana kadar BSL’de 23 maçta ortalama 14.3 dakika süre alırken 6.8 sayı, 1.3 ribaund, 2.1 asist ve EuroCup sahnesinde ise 13 maçta ortalama 12.6 dakika süre alırken 3.1 sayı, 1.3 asist istatistikleri ile mücadele etmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursa Derbisinde Kazanan Tofaş Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu …