Güncel Haberler

RESMİ: Kuban, Tecrübeli Şutör ile Yolları Ayırdı

Lokomotiv Kuban, sözleşmesi sona eren tecrübeli şutör Vitaly Fridzon‘a teşekkür ederek yolların ayrıldığını açıkladı.

Kuban’da 2. sezonunu tamamlayan tecrübeli şutör ile daha önce uzun yıllar formalarını girdiği Moskova ekipleri Khimki ve CSKA Moskova‘nın yanı sıra Zenit ile Unics Kazan da ilgileniyorlar.

Rus milli takımının da formasını uzun yıllardır giyen 34 yaşındaki, 1.94 metre boyunda olan şutör guard, bu sezon VTB sahnesinde 12 maçta ortalama 16.3 dakika süre alırken 7.8 sayı, %44.4 3sayı, 1.4 ribaund, 1.0 asist ve EuroCup’da ise 5 maçta ortalama 18.4 dakika sahada kalırken 4.6 sayı, 2.8 ribaund, 2.6 asist istatistikleri ile mücadele etmişti.

Fridzon artık ilerleyen yaşının da etkisiyle üst seviye takımlarda sadece rol oyuncusu olarak kendisine yer bulabilir. Euroleague ekipleri ona daha düşük bir maaşla bench oyuncusu olmasını teklif edeceklerdir. Özellikle yeni sezona da şampiyonluk parolası ile başlayacak olan eski takımı CSKA Moskova’ya giderek kariyerine bir Euroleague şampiyonluğu eklemek isteyebileceğini düşünüyorum.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Telekom’un Rakiplerinden Buducnost, Tanaskovic’i Kadrosuna Ekledi

BKT EuroCup B grubunda temsilcimiz Türk Telekom’un rakiplerinden biri olan Buducnost uzun rotasyonuna takviye yaptı. …