Güncel Haberler

RESMİ: Dekker, Lokomotiv Kuban’dan Ayrıldı

Lokomotiv Kuban, geçen yaz anlaştığı NBA patentli forveti Sam Dekker ile yeni kontrat imzalamadığını ve yolların ayrıldığını resmi olarak açıkladı.

Birleşik Amerikalı 4 numara ile aralarında Panathinaikos, Olimpia Milano ve Maccabi Tel Aviv’in de olduğu bazı Turkish Airlines Euroleague takımları ilgileniyor.

2.04 metre boyunda olan 25 yaşındaki forvet, EuroCup sahnesinde 10 maçta ortalama 26.6 dakika süre alırken 13.1 sayı, %30.3 3sayı, 5.3 ribaund, 1.5 asist ve VTB Lig sahnesinde ise 19 maçta ortalama 23.1 dakika süre alırken, 11.4 sayı, %32.4 3sayı, 4.9 ribaund, 1.5 asist istatistikleri ile katkı vermişti.

Dekker, dış şut tehditi, topu yere vurabilmesi ve atletizmi ile hem skora hem de ribaundlara katkı verip, takımına enerji getirebilecek bir isim. Dış şut tehditinin yanı sıra tempo basketboluna da yatkın olması ve topu yere vurabilmesi onun uzun beşlerde 3 numrada da kullanılmasına olanak sağlıyor. Savunmada da çalışkan bir isim olan Dekker, alternatif forvet olarak Euroleague sahnesinde benchten gelerek iyi katkı verebilecek bir rol oyuncusu olur.

https://youtu.be/8ECzZo_jsX4

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Telekom’un Rakiplerinden Buducnost, Tanaskovic’i Kadrosuna Ekledi

BKT EuroCup B grubunda temsilcimiz Türk Telekom’un rakiplerinden biri olan Buducnost uzun rotasyonuna takviye yaptı. …