Güncel Haberler

Karşıyaka, Morgan’ı İkna Etmeye Çalışıyor

Pandemi nedeniyle sezon iptal olmadan önce ING Basketbol Süper Ligi‘nde liderlik yarışı veren ve FIBA Europe Cup‘da son 4 takım arasına kalan Pınar Karşıyaka, yeni sezon için kadro yapılanmasına başladı.

İzmir temsilcisinin iç transferde yapmak istediği hamlelerden birisi de tecrübeli uzun Jordan Morgan‘ı kadroda tutmak. Slovenya pasaportu da bulunan Birleşik Amerikalı uzun ile Cedevita Olimpija yakından ilgileniyor.

Morgan’ı kadroda tutmak isteyen Karşıyaka yönetimi, oyuncusuna yeni bir teklif sundu. Ligin oynanmayan döneminden kalan 3 aylık maaşından kalan bir aylık ödemeyi artı primlerini 1+1 yıllık yeni kontrat teklifine ekleyerek oyuncuya iletti.

2.03 metre boyunda olan 28 yaşındaki Morgan bu sezon BSL’de 22 maçta ortalama 22.8 dakika süre alırken 12.5 sayı, 7.4 ribaund, 1.5 asist, 1.0 top çalma ve FIBA Europe Cup’da ise 16 maçta ortalama 22.1 dakika süre alırken 15.5 sayı, 7.0 ribaund istatistikleri ile katkı vermişti.

Crocker’ın sözleşmesini FIBA kanalıyla tek taraflı feshettiği, Triche’in takımda düşünülmediği yeşil-kırmızılılar, daha önce Taylor, M’Baye, Nusret Yıldırım ve Yunus Sonsırma’yla prensipte anlaştı. Semih Erden’in sözleşmesinin sürdüğü Kaf-Kaf’ta Metecan Birsen ve D.J. Kennedy’le ise görüşmeler sürüyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Fenerbahçe, Manisa’yı Güle Oynaya Geçti

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik …