Güncel Haberler

Hapoel Jerusalem’de Hedef Pargo

FIBA Şampiyonlar Ligi ve İsrail Winner Ligi’nin güçlü takımlarından Hapoel Jerusalem, ailevi nedenlerden dolayı ABD’ye dönecek olan Brown’un yerine yapmak istediği transferi belirledi.

İsrail temsilcisinin gündemindeki isim, Sport5 ve Sportando’ya göre tecrübeli guard Jeremy Pargo.

1.88 metre boyunda olan 34 yaşındaki Pargo, bu sezon Golden State Warriors ile sadece 3 maçta forma giyerken G-League ekiplerinden Santa Cruz’da ise 39 maçta ortalama 30.9 dakika süre alırken 17.2 sayı, %33.0 3sayı, 3.9 ribaund, 6.0 asist, 1.1 top çalma istatistikleri ile mücadele etmişti.

Geçtiğimiz sezon Maccabi forması ile Euroleague sahnesinde boy gösteren Pargo, 11 maçta 5.5 sayı, 1.7 ribaund, 2.7 asist ile katkı vermiş beklentilerin altında kalmıştı. Euroleague için artık biraz yumuşak kaldığını söyleyebiliriz. Ama Şampiyonlar Ligi’nde halen tecrübesi ve skorer kimliği ile çok değerli bir parça olacağını düşünüyorum.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Ene, Igokea Galibiyetini Değerlendirdi

FIBA Şampiyonlar Ligi H grubu ilk maçında temsilcimiz Tofaş, deplasmanda Igokea’yı uzatma sonunda 102-104’lük skorla …