Güncel Haberler

Eski Takımları Zalgiris ve Kızıl Yıldız, Wolters ile İlgileniyorlar

Maccabi Tel Aviv ile resmi olarak yollarını ayırarak serbest kalan Nate Wolters ile ilgilenen takımlar belli olmaya başladı.

Tecrübeli guard ile daha öncesi formasını giydiği 2 ekip, Zalgiris Kaunas ve Kızıl Yıldız ilgileniyorlar.

1.93 metre boyunda olan 29 yaşındaki Wolters, Euroleague sahnesinde 15 maçta 7.5 sayı, 1.8 ribaund, 2.7 asist istatistikleri ile mücadele etmişti.

Zalgiris’in Walkup ile yollarını ayırması bekleniyor ve Wolters ondan boşalan yeri rahatlıkla doldurabilecek bir guard. Zaten fiziksel benzerlikleri ile beraber tarzları da yakın. Kızıl Yıldız ise yeni sezonda Sırp oyuncuların etrafında mütevazi bir kadro kurmak istiyor ve takımı artı taraftarları iyi tanıyan Wolters, takıma liderlik edebilecek özelliklere sahip. Maccabi’de yaşadığı düşüşün ardından Belgrad ve Kızıl Yıldız taraftarı onun için iyi bir rehabilitasyon süreci olabilir.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Baskonia, Lider Real Madrid’i Deplasmanda Devirip Play-In Biletini Kaptı

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Baskonia konuk olduğu lider Real Madrid‘i 91-95’lik skorla geçmeyi …