Güncel Haberler

RESMİ: Maccabi Tel Aviv Beklendiği Gibi Wolters ile Yollarını Ayırdı

Maccabi Tel Aviv‘de beklentileri karşılayamayan Nate Wolters ile beklendiği gibi yollar ayrıldı.

Kulüpten yapılan açıklamada oyuncuya profesyonelliği, gösterdiği efor ve sarı&mavi formaya bağlılığı için teşekkür edilirken kariyerinin devamında da iyi şanslar dilendi.

Kariyerinde daha önce Sırbistan Fransa, Litvanya’da da forma giymiş olan Wolters’ı ülkemizde de Beşiktaş forması ile izlemiştik.

1.93 metre boyunda olan 29 yaşındaki Wolters, Euroleague sahnesinde 15 maçta 7.5 sayı, 1.8 ribaund, 2.7 asist istatistikleri ile mücadele etmişti. Tecrübeli guardın adı Panathinaikos ile anılmıştı ama sonrasında Yeşiller’in asıl hedefinde olan isimlerin Brown ve Pangos olduğu ortaya çıkmıştı. Panathinaikos dışında da şimdiye kadar onunla ilgilenen somut bir takım ismi ortaya atılmadı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …